Nu kan du köpa en renovering med några klick

Teknik

Varje år köper svenskarna hantverkstjänster till sitt hem för cirka 150 miljarder kronor. I snitt tar det 16 dagar från första kontakt till att få offert och runt 30 procent av de kontaktade bolagen återkopplar aldrig. Nu lanserar företaget Dryft hantverkstjänster i e-handelsformat som kan beställas direkt på deras hemsida.

Konsumenter köper allt från mat, kläder och städtjänster på nätet, och nu tillgängliggör företaget Dryft hantverkstjänster på ett nytt sätt genom att lansera en rad tjänster i e-handelsformat via sin hemsida. Där kan kunderna med några klick själva bygga upp sin renovering och få en fastprisoffert inom minuter från tusentals kombinationer av hantverkstjänster eller klicka hem tjänster och produkter med installation i webshoppen. Med den nya tjänsten “Prata med ett Proffs” kan kunder boka ett kostnadsfritt videomöte med en hantverkare redan samma dag. 

– Att hitta hantverkare har länge baserats på att “någon känner någon”, vi har jobbat på att förändra det i snart tre år och tar nu steget fullt ut genom att dessutom göra det lättillgängligt och lättförståeligt att köpa allt från småfix till helrenoveringar. Men detta är bara början, vi har flera andra intressanta samarbeten och flera tjänster till webshoppen på gång, säger Johannes Ivarsson, CMO/Affärsutvecklare och medgrundare.

Lanseringen möjliggörs av en stor mängd data från över 5000 genomförda projekt som matar Dryfts egenutvecklade prismotor. Genom att göra allt från e-handel till projektgenomförande finns naturliga feedbackloopar av projektutfall, hantverkskunskap, tids- och materialåtgång och prissättning som hela tiden förbättrar precisionen. Detta är själva kärnan som möjliggör för kunder att automatiskt få en fastpris-offert med mängder av kombinationer - från att byta ett eluttag till att renovera delar av bostaden.

 

 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår