Svenska Ishockeyförbundet presenterade Tre Kronors spelartrupp till Beijer Hockey Games.

Beijer presenterade Tre Kronors trupp

Nyheter

Den 6-9 februari avgörs Beijer Hockey Games i Ericsson Globe i Stockholm. Beijer Byggmaterials byggvaruhus på Lidingö förvandlades till presscenter när Svenska Ishockeyförbundet var på plats och presenterade Tre Kronors spelartrupp till turneringen.

Många hantverkare som besökte Beijer Byggmaterial på Lidingö blev nog förvånade när röda mattan var utrullad och ett stort mediauppbåd samlats för att rapportera när Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv presenterade spelartruppen till Beijer Hockey Games.

Beijer Byggmaterial har sedan 2018 varit huvudsponsor till den årligt internationella hockeyturneringen Sweden Hockey Games som samtidigt bytte namn till Beijer Hockey Games. I år flyttar turneringen in i Globen och Beijer Byggmaterial kommer vara ordentligt synliga när man samtidigt bjuder in kunder från hela landet till Beijer Byggmässa. Där kommer ett 15-tal leverantörer finns på plats och presentera produktnyheter för proffshantverkare. Som besökare kommer man också kunna utmana Tre Kronor i vem som har det hårdaste slagskottet i Beijerskottet. Under lördagen kommer Adam Alsing finns på plats för en live-inspelning av Beijers populära podd Bygga åt idioter. 

- Det känns otroligt roligt att vi kan bjuda in till en ordentlig hockeyfest i Globen. Precis som förra året kommer vi bjuda dit våra kunder och skapa ett ordentligt tryck för att heja fram vårt landslag till ytterligare segrar, säger Elisabet Heinrich, Marknads och Kommunikationschef på Beijer Byggmaterial.

Åter igen dags för Woody Byggmässa

Nyheter

19 februari 2020

Beijer slog rekord i Mustaschkampen

Nyheter

19 februari 2020

Branschuppmaning om att minska utsläpp

Nyheter

13 februari 2020

Lyckad hockeyfest i Globen

Nyheter

13 februari 2020

Derome satsar digitalt

Nyheter

13 februari 2020

De tog hem segern som årets leverantörspartner 2019

Nyheter

13 februari 2020

Flexits bostadsaggregat är nu Euroventcertifierade

Nyheter

12 februari 2020

De sänker sitt klimatavtryck med 20 procent

Nyheter

10 februari 2020

Derome öppnar nytt varuhus i Helsingborg

Nyheter

05 februari 2020

Smart logistik frigör tid i byggprocessen

Nyheter

05 februari 2020

Kontorshus med återvunnet byggmaterial

Nyheter

05 februari 2020

Beijer och Tre Kronor samarbetar mot prostatacancer

Nyheter

06 november 2019

Byggmaterialhandlarna medverkade på Almedalsveckan

Nyheter

10 oktober 2019

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår