Några av Tre Kronors spelare poserar med specialtumstockar från Beijer. Bilden är från 2018.

Beijer och Tre Kronor samarbetar mot prostatacancer

Nyheter

I samband med landskampen i ishockey mellan Sverige och Tjeckien i Leksand den 7 november kommer en viktig fråga lyftas, nämligen Mustaschkampen. Beijer Byggmaterial tillsammans med Tre Kronor ska belysa vikten av att stödja forskningen kring prostatacancer.

Torsten Tullberg, kampanjledare för Mustaschkampen:

– Att få ett prostatacancerbesked är tufft. November är en viktig månad för att samla in pengar till denna viktiga forskning. Uppbackningen från Beijer och Tre Kronor blir ett värdefullt initiativ.

Specialtumstockar från Beijer

Tre Kronor ställer sig bakom Mustaschkampen och kommer visa det genom en fotografering inför matchen där laget kommer att sätta specialtumstockar från Beijer med mustasch på plats.

Dessutom kommer en ny version av den klassiska ”kisscamen”, som inte minst brukar vara ett populärt inslag på de amerikanska sportarenorna, tillämpas under matchen. En särskild kamera kallad ”muschcam” ska filma mustaschklädda ansikten och visa det på Tegera Arenas bildskärmar och jumbotron.

”Hoppas ishockeysverige sluter upp”

Men för de som inte har en mustasch erbjuds möjligheten till en proffssminkad mustasch i entrén, där även ett så kallat ”Instabooth” för fotografering kommer finnas. För varje bild som matchens besökare tar och lägger ut på sociala medier med hashtagen #Beijermustasch skänker Beijer Byggmaterial tio kronor till forskningen om prostatacancer.

– Beijer Byggmaterial är huvudsponsor till både svenska Ishockeyförbundet och Mustaschkampen, två hjärtefrågor för oss och våra kunder. Nu vill vi med ishockeypubliken se till så att mer pengar kommer in till forskning inom detta viktiga område. Vi hoppas att hela ishockeysverige sluter upp, säger Beijer Byggmaterials marknadschef Elisabet Heinrich.

Annons:

Byggmaterialhandlarna medverkade på Almedalsveckan

Nyheter

10 oktober 2019

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår